Nova convocatòria de cursos d’entrenador de nivell bàsic a Masquefa i Barberà

Com ja hem anat anunciant en els últimes mesos, per tal de cobrir l’altíssima demanda per realitzar el curs d’entrenador de nivell bàsic, la Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’escola d’entrenadors, organitza juntament amb entitats col·laboradores dos cursos de Tècnic Català de Voleibol Nivell 1 entre els mesos d’octubre i desembre de 2024. El primer tindrà lloc a Masquefa del 7 al 13 d’octubre, i el segon s’executarà a Barberà del Vallès del 2 al 8 de desembre.

El primer període d’inscripcions va obrir-se el passat 24 de setembre a les 00:00 hores, i només era vàlid per a aquelles persones pre-inscrites anteriorment al no tenir plaça en altres cursos o que comptaven amb autorització federativa. Dintre d’uns dies, a partir d’aquest pròxim 30 de setembre, a les 00:00h, s’obrirà el termini per apuntar-se en el segon període d’inscripcions, fet per aquells que vulguin apuntar-se en algun dels dos cursos disponibles i que no ho hagin fet abans mitjançant l’autorització federativa. Cada curs tindrà una capacitat de 30 alumnes, que seran acceptats per rigorós ordre d’arribada i seguint els dos períodes d’inscripció establerts.

En aquest segon semestre de 2024 haurem dut a terme un total de 8 cursos degut a l’àmplia demanda per part de tots vosaltres. En el cas de no poder accedir als cursos que estem oferint, des de l’ens federatiu ja estem preparant vora 8 nous cursos de cara a principis del gener de 2025.

Tota la informació a https://fcvolei.cat/formacio/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt