Patricia Llabrés i Maria Segura, enfrontades a la Supercopa d’Alemanya de voleibol

Dues catalanes es troben cara a cara aquest diumenge en un duel pel primer títol de la temporada 2024-2025. Les prolífiques esportistes Patricia Llabrés, lliure del SSC Palmberg Schwerin, i Maria Segura, oposada de l’Allianz MTV Stuttgart, repeteixen final de Supercopa un any més, en el primer partit competitiu de la temporada que decidirà el primer títol de la campanya 2024-2025.

Diumenge, a les 17 hores, s’espera un ple absolut en el Porsche Arena, amb capacitat per a més de 6.000 espectadors. Fa només una temporada, el conjunt local, el Stuttgart, va superar per 3-1 al seu rival, fent que Maria Segura, com a capitana de l’equip, aixequés la copa de vencedores. En aquesta ocasió, Segura compta amb la central de la Selecció Espanyola Lucia Varela com a companya, després que el club alemany escometés el seu fitxatge aquest estiu.

Ambdues arriben en forma després de passar, fa només unes setmanes, per una nova convocatòria de la Selecció Absoluta Espanyola, on les dues esportistes són habituals. Després d’haver posat peu i mig per la classificació de l’Europeu de voleibol i fer-se un forat entre les 32 millors seleccions que estaran en el Mundial de Tailàndia l’any vinent, Segura i Llabrés busquen prosseguir amb una ratxa de resultats positius en un futur pròxim.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt