Les Lligues Catalanes donen el tret de sortida a la temporada 2024-2025

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de setembre, es celebrarà la primera fase de les Lligues Catalanes de Superlliga i Divisió d’Honor, en que participaran pràcticament una trentena de clubs catalans que competiran, a partir del 5 d’octubre, en els campionats de categoria espanyola. L’esdeveniment, que serveix per donar el tret de sortida a la competició de pista catalana, ajuda als conjunts en la seva preparació de pretemporada.

A la branca de Superlliga, en l’apartat masculí, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, el CV Roquetes i el Cratevo Vòlei Arenys formen part del Grup A, que es jugarà demà a Tarragona; mentre que el CNS Vòlei, FC Barcelona Voleibol i Víkings Vòlei Prat conformen el Grup B, disputat íntegrament al Pavelló Les Naus de Sabadell. En funció dels resultats obtinguts, la setmana vinent es jugarà la fase final a una ubicació o una altra, com passarà amb la resta de categories de la Lliga Catalana. Aquest any, al haver-hi dos equips catalans a la Lliga Iberdrola, es farà un grup únic amb aquests dos clubs: el DSV CV Sant Cugat i el Barça CVB, qui jugaran dos encontres: un primer a La Marina aquest diumenge, i un altre dissabte vinent a Valldoreix.

Abans de baixar fins a la categoria de Divisió d’Honor, la FCVb manté la branca de Superlliga Femenina 2, on es compta amb sis equips participants. Per un costat hi seran el CV Esplugues, el CV Vall d’Hebron i el Premià de Dalt Maresme, que conformen el Grup A; mentre que, d’altra banda, Barça CVB Pro, el CV Sant Cugat ‘B’ i el Voleibol Sant Just conformaran el Grup B. Els millors classificats d’aquests dos triangulars, que es disputaran aquest cap de setmana, jugaran la Fase Final Or dintre de set dies. Els tercers classificats jugaran la fase final plata.

La Lliga Catalana de Divisió d’Honor serà la competició que més equips participants tindrà, amb un total de 9 conjunts a la branca femenina i 10 en la masculina, motiu pel qual totes les fases es faran a base de triangulars, incloses les fases finals d’Or, Plata i Bronze. El CH Bordils, el Pips Nature Cecell Lleida i el Vioca Grup Immobiliari CEV L’Hospitalet conformen el Grup A femení, que es jugarà diumenge al matí al Poliesportiu Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. En el Grup B hi seran el CV Vall d’Hebron Sigma, el Club Natació Sabadell i el Premià de Dalt Maresme ‘B’, que es jugarà íntegrament al Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt. Per últim, el Grup C es troba format pel CV Sant Quirze, l’SD Espanyol i el Vallbona Decoexsa, celebrat demà a la tarda al Purificació Sales de Sant Quirze del Vallès.

En la branca masculina, l’AVA Ametlla, el CV Sant Martí i el Rodi Balàfia Vòlei Lleida jugaran en el Pavelló Juanjo Garra de Lleida durant la tarda de demà per decidir el campió del Grup A. En el Grup B hi seran l’AE Vòlei Manresa, el CEVOL Torredembarra i el CV Monjos, amb els partits disputats als Caus de Torredembarra. Tanquen la llista l’Aula-SD Espanyo, el CV Barberà, el CV Reus i el H20 Constructora CEV L’Hospitalet, que conformen el Grup C.

SUPERLLIGA MASCULINA

GRUP A – TARRAGONA DISSABTE TARDA – VÒLEI ARENYS / CV ROQUETES / CV SPSP

GRUP B – SABADELL DISSABTE TARDA – CNS VÒLEI / VIKINGS VÒLEI PRAT / FC BARCELONA

SUPERLLIGA FEMENINA

GRUP ÚNIC – BARCELONA DIUMENGE MATÍ – BARÇA CVB / DSV CV SANT CUGAT

SUPERLLIGA FEMENINA 2

GRUP A – BARCELONA DIUMENGE MATÍ – CV ESPLUGUES / CV VALL D’HEBRON / PREMIÀ DE DALT

GRUP B – SANT JUST DESVERN DISSABTE TARDA – BARÇA CVB PRO / CV SANT CUGAT ‘B’/ VOLEIBOL SANT JUST

DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA

GRUP A – LLEIDA DISSABTE TARDA – AVA AMETLLA / CV SANT MARTÍ / RODI BALÀFIA LLEIDA

GRUP B – TORREDEMBARRA DISSABTE TARDA – AE VÒLEI MANRESA / CEVOL TORREDEMBARRA / CV MONJOS

GRUP C – BARBERÀ DEL VALLÈS DIUMENGE MATÍ – SD ESPANYOL / CV BARBERÀ / CV REUS / CEV L’HOSPITALET

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt