Els equips catalans es posen a punt per l’inici de temporada

A falta de només dues setmanes per a l’inici oficial de les lligues estatals on participen un grapat de clubs procedents de Catalunya, els nostres equips duen a terme els seus particulars encontres amistosos per a guanyar ritme de competició i, així, iniciar la temporada amb les majors garanties possibles. Fins a 32 conjunts catalans competiran, a partir del pròxim 5 d’octubre, en les tres primeres categories del vòlei espanyol.

El CV Sant Cugat de la Lliga Iberdrola, ha participat aquest passat cap de setmana en el V Torneig Internacional Anchodina, celebrat a Socuéllamos, amb la presència del Vóley Kiele, el Burdeos i el Sporting de Lisboa. L’equip de Leo Passerine va aconseguir arribar a la final davant l’equip francès, amb qui va acabar cedint i proclamant-se sots-campió. Per la seva banda, el Barça CVB va enfrontar-se amb el JS Hotels Cide Palma a casa amb victòria, després de superar al conjunt balear en quatre sets. El CV Sant Pere i Sant Pau, de Superlliga Masculina 1, va superar en un primer amistós al CV Roquetes, i va acabar cedint després d’una feroç lluita davant el CV Teruel a Alcañiz. Avui, però, tenen una altra oportunitat contra l’equip de Terol, just abans d’enfrontar-se al CV Manacor en la primera jornada de lliga.

A la Superlliga Masculina 2, el Club Natació Sabadell Vòlei, entrenat per Adrià Jiménez, va enfrontar-se al SD Espanyol en un partit amistós en el qual va notar-se superior i va vèncer per 4-0. Per la seva banda, el CV Roquetes, dirigit novament per Agustín Rodríguez, ja ha disputat dos encontres amistosos, un que va finalitzar amb victòria per 3-1 davant el CV Vinaròs, i un altre que va saldar-se amb derrota davant el CV SPSP. Un nouvingut a la categoria, el CV Arenys, va començar fa només uns dies la ronda de partits amistosos de pretemporada, enfrontant-se amb el Rodi Balàfia Lleida de Primera Nacional. El Víkings Vòlei Prat, també nouvingut a la categoria, ja s’ha trobat a les pistes amb el CV Reus i el CEV L’Hospitalet de Primera Nacional. El Barça Voleibol iniciarà la campanya amb la disputa, aquest cap de setmana, de la Lliga Catalana enfrontant-se al CNS Vòlei i al Víkings Vòlei Prat.

En la branca femenina, el MGC Mutua Premià de Dalt Maresme s’ha enfrontat ja al JS Hotels Cide Palma, mentre que la resta d’equips de la categoria, com el CV Vall d’Hebron, el Voleibol Sant Just, el CV Sant Cugat, el Barça CVB Pro i el CV Esplugues continuen amb els seus entrenaments per tal d’arribar en òptimes condicions a la disputa de la Lliga Catalana d’aquest cap de setmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt