Tot a punt pel II torneig de Sitting Volley dins la Setmana Catalana de l’Esport

Torna una disciplina que no para de pujar any rere any, tant a nivell d’aficionats com de participants. Aquest cap de setmana, la Federació Catalana de Voleibol organitza el II torneig de Sitting Volley dins la Setmana Catalana de l’Esport, on participaran les seleccions d’Estònia, Andalusia i Catalunya. Per segon any consecutiu, el pavelló de Puigverd, de Castellar del Vallès, serà la seu que acollirà la competició d’aquesta disciplina del Paravolley.

La competició iniciarà dissabte al matí, amb l’encontre que enfrontarà a les seleccions d’Andalusia i Estònia. A mig matí, i amb la presència del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva; i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, debutarà Catalunya, enfrontant-se al combinat d’Estònia. A més, durant el transcurs del dia, Lorenzo Giacobbi, de Paravolley Europe, durà a terme un clínic sobre aquesta disciplina, el qual ja va començar el dimarts amb una classe online.

Dissabte a la tarda tindran lloc els dos últims encontres de la jornada, un primer a les 17 hores entre Catalunya i Andalusia, abans de jugar-se a les 19 hores el matx que enfronti a Catalunya amb Estònia. Diumenge finalitzarà la competició amb els enfrontaments entre Estònia i Andalusia i Andalusia i Catalunya, abans de la cerimònia de clausura on tots els participants rebran medalles i un trofeu.

A banda dels partits oficials del torneig, el campionat servirà per a promocionar aquesta disciplina a Catalunya i apropar exponents del Sitting Vòlei d’Europa als equips més reconeguts d’aquesta disciplina a Espanya, el Sitting Volley Sevilla andalús i el CV Martorell Català i també al FS Castellar, club local que ha decidit acollir la competició. Els equips han podran compartir jornades per posar en comú sistemes d’entrenament i perfeccionament d’aquesta disciplina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt