Nikola Grbic, Aurelio Ureña o Pep Marí, convidats de luxe en el III Congrés Internacional de Voleibol

El III Congrés Internacional de Voleibol que organitza, per tercer any consecutiu, la Federació Catalana de Voleibol està molt a la vora. El pròxim cap de setmana, 7 i 8 de setembre, tindrà lloc a l’Hotel Catalonia Rambla una nova acció formativa dirigida a entrenadors, àrbitres, directius i tothom que vulgui gaudir del voleibol.

Durant la jornada del dissabte, es duran a terme, a més de la reunió anual, que serà la que obre el Congrés, les xerrades referents a l’estament arbitral. Així mateix, també es podrà gaudir d’altres activitats com el taller de psicologia aplicada a l’arbitratge a través del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (PsicArb-COPC) i les xerrades dels col·legiats internacionals José Maria Padrón i Ricardo Ferreira, experts en platja i pista, respectivament.

I, per a finalitzar, se celebraran dues taules rodones: una d’entrenadors de pista, que comptarà amb la presència de Nikola Grbic, Aurelio Ureña i Giovanni Guidetti; i una altra de voleibol de platja, amb la participació de Sixto Jiménez, José María Padrón i Sebastian Menegozzo.

D’altra banda, els entrenadors gaudiran tant el dissabte com el diumenge de ponències sobre metodologia, situacions de joc i altres aspectes relacionats amb el voleibol de la mà de grans referents de l’entrenament mundial com Nikola Grbic, Sebastian Menegozzo, Giovanni Guidetti o Aurelio Ureña. A més, també tindrà lloc el dissabte la xerrada del psicòleg esportiu de renom a Catalunya Pep Marí, que ha format part durant pràcticament tres dècades del departament de psicologia de l’esport del CAR de Sant Cugat.

La jornada del diumenge tancarà el Congrés amb diverses ponents de diferents àmbits. Giovanni Guidetti, Sebastian Menegozzo i Nikola Grbic seran els encarregats de satisfer a tots els tècnics presents en l’esdeveniment amb la seva experiència, i Oscar García, CEO d’Atles Sport Consulting, farà una xerrada on ensenyarà la inevitabilitat de la tecnologia blockchain i les criptomonedes en l’àmbit esportiu, més concretament en el voleibol.

També seran presents els Mossos d’Esquadra amb un pla per a protegir els esportistes, o TeqVoly, que donaran a conèixer una modalitat del voleibol de platja que no para de créixer. Marta Cot, de Mentally Fit, i Mónica Utrera, acostaran una exposició d’eines per a un bon posicionament i gestió reeixida de les entitats esportives.

El Congrés Internacional tancarà la seva tercera edició amb una Taula Rodona de Clubs de Superlliga, on s’exposaran diversos temes que sensabilitzaran en els equips presents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt