Carlos Montero i Aleix Tarrazo s’acomiaden de l’Europeu Sots-20

Final agredolç per a dos esportistes catalans en la seva aventura europea amb la Selecció Espanyola masculina Sots-20. Carlos Montero, oposat del Club Natació Sabadell Vòlei, i Aleix Tarrazo, de l’Unicaja Costa de Almería, han tancat avui la seva participació en l’Europeu Sots-20 disputat a Arta (Grècia) com a penúltims classificats del seu grup, només per davant del combinat d’Escòcia.

Amb només una victòria i sis derrotes, el conjunt dirigit per Ricardo Maldonado s’ha trobat amb un grup ple de talent i on, els petits detalls, han marcat la diferència entre la derrota i la victòria. I es que en fins a tres encontres (davant República Txeca, Grècia i Eslovènia) la Selecció Espanyola ha cedit en el desempat, duent als seus rivals fins al límit del seu joc per tal de vendre cara la seva pell i fent el millor paper possible.

Avui, que es celebrava l’última jornada del Grup II, on estava enquadrada Espanya amb altres set seleccions, l’equip de Ricardo Maldonado s’ha enfrontat amb el primer classificat, la Selecció de Bulgària, que ha guanyat tots els seus encontres per 3-0 i només ha sofert una derrota en el que va de torneig. Tot i l’esforç de la Selecció Espanyola per acabar el torneig amb victòria, els pupils de Maldonado no han pogut celebrar un triomf de comiat i han finalitzat cedint per 0-3 (25-18, 25-17, 25-21).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt