A punt per a quatre nous cursos d’entrenador de nivell bàsic

Falten pocs dies per a poder començar fins a quatre nous cursos d’entrenador de nivell bàsic per a futurs tècnics. La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, durà a terme, a partir del pròxim 9 de setembre, cursos al Prat de Llobregat, a Reus, a Sant Quirze del Vallès i a Sant Martí (Barcelona), aquest últim ja començat per la part pràctica.

Del 9 al 13 de setembre, és a dir, de dilluns a divendres, les classes teòriques mitjançant la plataforma de Microsoft Teams, entre les 19 hores i les 21 hores. L’assistència a aquests seminaris no és obligatòria, però si que és recomanable per tal d’ajudar a aprovar aquest curs. El cap de setmana del 14 i 15 de setembre, coincidint amb la competició de Sitting Volley, es realitzaran les classes pràctiques, amb una disposició horària aproximada d’entre les 10 hores i les 19 hores.

El format d’avaluació es durà a terme mitjançant exàmens i/o treballs, que al llarg de les classes presencials els mateixos professors aniran facilitant als alumnes que formin part de cadascun dels cursos. Els propis avaluats tindran fins a 4 setmanes per tal de fer els treballs corresponents abans de rebre el títol corresponent d’entrenador de nivell bàsic.

Un cop finalitzats aquests cursos tindran lloc dos més a l’octubre, concretament a les localitats del Masnou i de Masquefa.

Pots trobar més informació sobre cursos en el següent enllaç.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt