Daniela Andreu i Elba Páez, úniques representants catalanes al CE Absolut de Vòlei Platja

Catalunya només comptarà amb una parella que representi els seus interessos en el Campiona d’Espanya de Vòlei Platja de 2024. L’esdeveniment, que va començar ahir amb les rondes prèvies per tal d’omplir el quadre principal, s’allargarà fins diumenge, 1 de setembre, per tal de conèixer els nous vencedors. Les úniques representants catalanes son les caps de sèrie número 4 del torneig femení, Daniela Andreu i Elba Páez, són dues jugadores d’alt nivell de vòlei platja i que participen sovint en les proves de la Federació Catalana de Voleibol.

Precisament, Andreu i Paéz, enquadrades dins els Grup D, arrencaran aquesta tarda el Campionat d’Espanya Absolut amb el perdedor de l’encontre entre les parelles Baños-Ruiz i Isidro-Isidro. Demà dissabte tancaran la fase de grups i una possible classificació als quarts de final contra la parella vencedora del primer duel, buscant així arribar el més lluny possible en aquesta competició.

L’any passat, Paéz i Andreu, caps de sèrie número 7, van finalitzar l’esdeveniment en una més que meritòria quarta plaça, després de cedir en semifinals contra una tota una parella olímpica com és Liliana Fernández i Paula Soria per 0-2 (11-21 i 10-21). En el partit pel 3r i 4t lloc, després d’un llarg torneig, van veure`s derrotades pel binomi Munar-Binimellis també per 2.0 (21-19 i 21-15).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt