Paulo Jiménez, Gabriel de Torres, Niels Torrellas i Alex Menekbi, a semifinals del Mundial Sots-17

Quatre jugadors catalans s’han classificat per a les semifinals del Campionat del Món Sots-17 de voleibol després de vèncer a Béglica en el desempat per 3-2 (25-22/11-25/25-27/25-20 i 15-17). Juntament amb Itàlia, Xina Taipei i Argentina, la Selecció Espanyola s’ha colat entre els quatre millors combinats del món, i a només un pas de tornar amb medalla a casa.

Alex Menekbi, jugador del CV Sant Martí; Paulo Jiménez, del CNS Vòlei; i Gabriel de Torres i Niels Torrellas, defensant els colors del Barça Voleibol, són els catalans que formen part del grup entrenat per Fredinson Mosquera i que duen, fins ara, un torneig excepcional, només tacat per la derrota en el tie break davant la Xina Taipei en l’última jornada, quan ja eren classificats per a les rondes eliminatòries.

Després de cedir un primer set molt igualat per 25-22, els nois de Fredinson Mosquera van reaccionar com uns veritables campions, augmentant la seva eficàcia en les recepcions, així com en els bloquejos i en els atacs a la xarxa, deixant en només 11 punts als belgues en el segon parcial. En el tercer set la igualtat va ser màxima, i només els petits detalls van marcar la diferència, fent que caigués del costat espanyol. El quart parcial va tenir color belga, liderat per un Vanbrokhoven que va sumar fins a 17 punts i va tenir una eficàcia del 18%, la més alta del seu conjunt. En el desempat, la distribució de Vicente cap a Tugores, Irache, Rubio i Jiménez feien que les recepcions de Menekbi tinguessin un major valor, i poguessin estar sempre dins el partit, aprofitant la segona bola de partit gràcies a un gran bloqueig de Paulo Jiménez a la xarxa, fent-se enorme durant pràcticament tot l’encontre.

Amb només poques hores de descans, l’equip espanyol jugarà les semifinals aquesta tarda davant la Selecció Argentina a les 19:00 hores a Sofia (Bulgària). Els dos conjunts sortiran a la pista coneixent ja a quin rival s’enfrontarien a la gran final, ja que, unes hores abans, es disputarà la primera semifinal entre Itàlia i la Xina Taipei.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt