El vòlei platja, a escena en la Taula Rodona del Congrés Internacional de Voleibol

Una de les disciplines més rellevants del voleibol entra en escena en el III Congrés Internacional de Voleibol. El vòlei platja comptarà amb una Taula Rodona com a tancament de la jornada de dissabte, on fins a quatre figures importants de la branca de sorra debatran sobre aspectes que tenen a veure amb el seu futur.

José María Padrón, àrbitre internacional des de fa dues dècades i Olímpic en fins a quatre ocasions (Londres 2012, Río 2016, Tokyo 2020 i Paris 2024) serà un dels ponents que s’asseurà a la cadira per debatre sobre el tipus de vòlei platja amb el que es compta actualment, cap a quina direcció hi va i quins objectius de futur té per tal de continuar essent una disciplina reconeguda arreu del món.

L’acompanyaran per debatre aspectes relacionats amb el vòlei platja Sixto Jiménez, olímpic tant com a jugador i com a seleccionador, que ha desenvolupat una gran carrera i actualment és una referència del vòlei platja; Sebastian Menegozzo, tècnic argentí que ha entrenat a seleccions com Alemanya, Eslovàquia, República Txeca i Espanya, aquestes dues últimes en els Jocs Olímpics; i Daniel Wood, entrenador tinerfeny de vòlei platja, que ha estat olímpic a Tokio 2020 com entrenador de la selecció de Suïssa.

Novament, l’ens federatiu ha dissenyat un cartell de luxe que dona cabuda a tots els agents del voleibol i que situarà Barcelona durant dos dies com a epicentre del vòlei mundial. No et perdis aquesta oportunitat de veure als referents del voleibol en persona dintre de només uns dies, concretament el proper 7 i 8 de setembre a l’Hotel Catalonia Ramblas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt