Sebastian Menegozzo, experiència en Vòlei Platja al III Congrés Internacional de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol ha tancat la incorporació del tècnic argentí Sebastian Menegozzo com a ponent en el III Congrés Internacional de Voleibol, que es celebrarà els dies 7 i 8 de setembre a l’Hotel Catalonia Ramblas de Barcelona. L’entrenador, especialitzat en vòlei platja d’alt rendiment des de fa pràcticament una dècada, arriba a la capital catalana per compartir la seva experiència amb tots els assistents de l’esdeveniment multidisciplinar.

Menegozzo, expert en lideratge, gestió de programes de competició i desenvolupament de nous talents, ha entrenat a equips d’alt nivell mundial dins el vòlei platja com les seleccions d’Alemanya, Eslovàquia, a més de la República Txeca i Espanya, equips als que ha dirigit durant els Jocs Olímpics de París 2024.

En el nostre país se’l coneix per haver entrenat diversos anys a Liliana Fernández, primer juntament amb l’Elsa Baquerizo des de 2018 a 2021, amb qui van aconseguir una 3ª i una 4ª plaça en el Campionat Europeu de la CEV, una primera plaça en el Campionat Classificatori pels Jocs Olímpics i una novena posició en els Jocs Olímpics de Tokio 2020. Fa dos anys que Lili entrena i juga amb Paula Soria, també entrenades per Menegozzo. Sota la seva direcció han aconseguit dos primers en els Futures de Madrid i de Burundi, una 3ª plaça en el Stare Jablonki Challenge i una novena plaça en els Jocs Olímpics de París, disputats fa només unes setmanes.

Amb títol d’entrenador de vòlei platja de Nivell 1 a Argentina, de Nivell 2 a Espanya i Nivell 1 i 2 de la Federació Internacional de Voleibol, Sebastian Menegozzo compta amb la titulació suficient per a entrenar vòlei platja en qualsevol categoria.

Juntament amb José María Padrón, àrbitre internacional de vòlei platja, Sebastian Menegozzo oferirà als aficionats del vòlei platja les experiències viscudes a l’alt nivell, tant en uns Jocs Olímpics com en les competicions més rellevants de la FIVB o la CEV, així com les interioritats que es viuen en el dia a dia amb esportistes d’elit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt