Alex Menekbi, Gabriel de Torres, Niels Torrellas i Paulo Jiménez, llestos pel Mundial Sots-17

Quatre jugadors catalans ultimen la seva preparació pel gran esdeveniment de l’estiu: la Copa del Món Sots-17, que per primer cop es durà a terme en la seva categoria. El gran torneig, que reunirà a les millors seleccions del món, es durà a terme a partir d’aquest dissabte 24 d’agost a Sofia (Bulgària).

Alex Menekbi, jugador del CV Sant Martí; Paulo Jiménez, del CNS Vòlei; i Gabriel de Torres i Niels Torrellas, defensant els colors del Barça Voleibol, són els catalans que formaran part del grup entrenat per Fredinson Mosquera que buscaran arribar el més lluny possible en només uns dies. Han quedat en reserva, també, altres tres jugadors procedents de Catalunya, Martí Sala, del CEV L’Hospitalet; Jan López i Aleix Bernia, del CNS Vòlei, tot ells seleccionables en cas que fos necessària la seva incorporació a la concentració.

Actualment, l’equip espanyol es troba a Torrejón de Ardoz duent a terme una sèrie d’enfrontaments amistosos amb la selecció d’Argentina, just abans de viatjar cap a Bulgària i començar l’esdeveniment. El primer dels encontres va finalitzar amb victòria visitant per 3-1, mentre que, el segon partit va caure del costat espanyol. Està previst que es disputi un tercer matx amistós per tal d’acabar de fer els pertinents ajustaments de cara al gran torneig.

Respecte al calendari de joc de l’equip de menors, en la fase de grups, primerament es trobaran amb Bulgària, el 24 d’agost, a les 17h, per a després plantar cara a Mèxic, el dia 25, a les 11h, i a la Xina Taipei, el 26 d’agost, també a les 11h. En funció de la classificació d’Espanya en la fase de grups, continuarà la competició amb els encreuaments de semifinals, la lluita pels llocs del 5è al 8è, del 9è al 12è, o del 13è al 16è.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt