S’obre el Segon Període d’inscripcions pels Cursos d’Entrenador de nivell bàsic

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, torna a dur a terme cursos d’entrenador de nivell bàsic d’aquí fins a final d’any. A partir de les 00:00 hores del dimarts 20 d’agost, s’obrirà el Segon Període d’inscripcions per aquells que vulguin apuntar-se en algun dels sis cursos disponibles i que no ho hagin fet abans mitjançant l’autorització federativa.

Quatre dels nous cursos tindran lloc aquest pròxim setembre a diferents localitats catalanes: El Prat de Llobregat, Reus, Barcelona i Sant Quirze del Vallès. Cada curs tindrà una capacitat de 30 alumnes, que seran acceptats per rigorós ordre d’arribada i seguint els dos períodes d’inscripció establerts. En el cas de restar places disponibles, el tancament de les inscripcions per a aquests cursos tindrà lloc el 29 d’agost i, només uns dies després, el 2 de setembre, s’enviarà la documentació necessària als alumnes. El calendari d’inscripcions serà el mateix pels cursos d’Octubre i Desembre, que tindran lloc a les localitats d’El Masnou i Lleida, respectivament.

Els cursos, que es desenvoluparan tots amb una duració de dues setmanes, s’organitzaran en una primera setmana de treball online individual i la segona amb classes guiades online, entre setmana, i presencials el cap de setmana. Està previst que, de cara a final d’any, l’ens federatiu pugui dur a terme dos cursos més, amb la ubicació i dates pendents de confirmar, per tal de donar sortida a l’alta demanda per a aquest tipus de cursos, que no paren de créixer en els últims tres anys.

Tota la informació a https://fcvolei.cat/formacio/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt