Les Seleccions Catalanes de vòlei platja a vuitens de finals

Les quatre seleccions catalanes de vòlei platja que participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de vòlei platja a Lorca han aconseguit seguir vius en al lliuta pel títol i passen com a primers o segons de grup a vuitens de final. En el cas del cadet masculí, com a primers de grup, ja estan classificats directament per quarts de final.

La selecció cadet femenina, formada per Aina Ginestà i Gala Sierra, passen a vuitens de final com a primeres de grup després de guanyar dos partits i perdre amb la Comunitat Valenciana. Juguen aquesta tarda a les 20.30 hores contra la selecció de la Regió de Murcia per seguir el camí cap al títol del campionat d’Espanya.

Pel que fa a la selecció infantil femenina, amb les jugadores Aina Amenós i Júlia Crous, també han finalitzat la fase de grups en primera posició amb només una derrota, amb la selecció d’Extremadura. Aquesta tarda també disputaran el seu partit de quarts de final a les 18 hores amb la selecció d’Aragó.

Les seleccions catalanes masculines també segueixen el camí cap al podi. Cristian Sánchez i Roger Monzó, de la selecció infantil masculina, han guanyat tres dels quatre partits que han disputat a la fase de grups i com a primers de grup passen directament a quarts de final, que jugaran demà al matí, a les 10.40h amb la selecció que guanyi el partit de vuitens entre Extremadura i el País Basc.

Per últim, la selecció cadet masculina, on juguen Kai Erickson i Noah Maseras, tot i acabar segons a la primera fase, contiuen en la lliuta pel títol de campions d’Espanya i jugaran aquesta tarda, a les 18.50 el seu partit contra la selecció de Balears.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt