Catalunya debuta al CESA de Vòlei Platja cadet i infantil amb victòries

Des d’avui i fins dissabte es celebra a Lorca el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de vòlei platja amb la participació de les Seleccions Catalanes infantils i cadets, masculines i femenines. El debut de les quatres seleccions ha començat amb victòries pels quatre equips que han derrotat als seus rivals per la màxima, a excepció de la infantil femenina que ha necessitat arribar al tie break per tancar el marcador.

Les seleccions masculines, entrenades per Conrad Rovira, han debutat a primera hora del matí. La selecció cadet, formada per Kai Erickson i Noah Maseras, ha iniciat la competició derrotant a la del País Basc per 2-0 i aquesta tarda disputa a les 19 hores el segon partit de grup contra la selecció gallega. Demà també jugarà un partit amb la selecció d’Aragó i finalitzarà la fase de grups dijous al matí amb un partit contra la selecció de Balears.

Els companys de la selecció infantil masculina han repetit resultat i han debutat també amb victòria, per 2 a 0, a la selecció d’Extremadura. A l’igual que els seus companys cadets, Cristian Sánchez i Roger Monzó, s’enfrontaran aquesta tarda a la selecció gallega, demà a la d’Aragó i dijous a la de Balears per finalitzar la fase de grups.

Pel que fa a la competició femenina, les seleccions entrenades per David García, també han tancant un matí amb ple de victòries. Aina Ginestà i Gala Sierra, de la selecció catalana cadet femenina han guanyat a Galicia per 2-0, mentre Aina Amenós i Júlia Crous han necessitat arribar al tercer set per guanyar el partit amb la selecció gallega. El calendari d’ambdues seleccions és jugar demà al matí amb la Comunitat Valenciana i amb Extremadura.

Les grans finals del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques estan previstes per dissabte. Tots els partits del campionat es poden seguir en directe al canal de Youtube Voley TV (ttps://www.youtube.com/@voleytv/streams)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt