Pérez-Jiménez i Montfort-Scocco, primers vencedors del CCVP a l’Hospitalet de l’Infant

Gran nivell de joc del que s’ha viscut aquest cap de setmana en les finals del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, celebrat per primer cop a la població tarragonina de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la cinquena del circuit català. Els aficionats presents a les graderies han gaudit de dos grans encontres, el primer d’ells la final masculina, que s’ha acabat enduent Xavi Pérez i Óscar Jíménez en un tie-break­ d’infart davant Manu Nieto i Eric Estalella. Marta Montfort i Elisa Scocco, que duien fins ara dues finals, han pujat per primer cop al calaix més alt del podi, després de superar a Sara Bisbe i Luana Araco.

Rematades potentíssimes, defenses inverosímils i salts al·lucinants i espectacle, molt d’espectacle el que es va viure a la final masculina de la cinquena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour, celebrada per primera ocasió a la localitat de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La parella guanyadora ha començat dominant el primer set, el qual s’han endut per 17-21, però Nieto-Estalella, que sempre donen el màxim en cada bola i partit, han capgirat el marcador i han forçat el desempat després d’endur-se el segon parcial per 21-16. En un tie-break d’infart, comandats pel veterà Oscar Jiménez, la parella canari-catalana s’ha endut la final per la mínima diferència possible, 13-15.

Marta Montfort i Elisa Scocco, jugadores habituals en les rondes finals del circuit català, han tornat a demostrar perquè estan acostumades a jugar els dissabtes i els diumenges, durant pràcticament tot el cap de setmana. A la finalíssima, disputada contra el binomi format per Sara Bisbe i Luana Araco, ha caigut del costat de Montfort-Scocco per 2-0, en dos parcials més que ajustats (19-21 i 15-21).

En tercera posició han finalitzat Anna Grima i Marina Balasch, en categoria femenina, i José Felipe Torres i Carlos Andrés Díaz en la masculina. A l’entrega de premis han assistit Jaime Sierra, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Assumpció Castellví, alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i Yolanda Marquès, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja deixa enrere la zona sud de Catalunya, i prepara ja la pròxima parada, que tindrà lloc dintre de tres setmanes a l’altra banda del territori, Empuriabrava, concretament el cap de setmana del 17 i 18 d’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt