El BCE El Péndulo, l’AVA Ametlla, el BSC, el CVB Barça i el CV Sant Quirze, presents al CE de vòlei platja Sots-19 de clubs

Cinc clubs catalans pugnaran, a partir de demà, pel títol de Campió d’Espanya de Vòlei Platja Sots-19 a Dumbría (La Corunya). Tres conjunts en categoria masculina (BCE El Péndulo, l’AVA Ametlla i el BSC Premià de Dalt) i dos en categoria femenina (CV Sant Quirze i CVB Barça) representaran els interessos de Catalunya i posaran a prova el seu nivell amb d’altres equips procedents de tota Espanya.

A partir de les 10:30h del matí, els conjunts catalans arrencaran la seva participació en el esdeveniment. L’AVA Ametlla s’enfrontarà al CV Sóller balear i, en funció del resultat, es dictaminarà una posició dins el grup o una d’altra. El BSC Premià de Dalt es trobarà amb el Jatorkide del País Basc, mentre que el BCE El Péndulo haurà de superar al Net 7 Gran Canaria, un dels equips més potents de la competició.

En categoria femenina, el Club Voleibol Barcelona Barça s’enfrontarà al Club Voleibol Leganés a primera hora de dijous per tal d’accedir a la següent ronda, de la mateixa forma que ho farà el CV Sant Quirze amb el CDE Pedregon Polanco càntabre. En cas de vèncer en els seus encontres i poder anar avançant rondes, els equips catalans podrien allargar la seva estància fins el divendres, dia en que finalitzarà la competició.

Els participants d’aquest esdeveniment buscaran fer-se amb un títol que l’any passat va anar a parar en mans del CD La Manga (Múrcia) en categoria masculina, i del CV Majadahonda (Madrid) en el quadre femení. La millor classificació catalana va ser la 4ª plaça del CVP Arenys, mentre el CNS Vòlei i el CV Premià de Dalt varen poder finalitzar, també, entre els deu primers classificats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt