Cunit defineix els Campions de Catalunya de Vòlei Platja de menors

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc, a Cunit, la gran prova final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors, l’última prova puntuable per a les categories infantil i Sots-21. Després de tot un dia ple de partits, on l’aire ha estat el protagonista en algunes de les finals, només unes quantes parelles i equips s’han pogut endur el premi de l’última prova, així com també el campionat.

Amb la intenció de donar una major visibilitat al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors, la Federació Catalana de Voleibol va ubicar els partits finals a la pista principal de la Platja de la Sorra, on amics, familiars i simpatitzants dels esportistes varen poder gaudir i animar durant tot moment, ajudats per l’animador Ángel Saura, qui posava l’espectacle amb el seu particular show.

Cunit ha estat la cinquena i última prova del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja, havent passat la competició ja per Cunit, Vilanova i la Geltrú, Tarragona i Cambrils. Una setantena d’equips d’entre totes les categories buscaven, des de principis de juny, alçar-se com a nous campions i així, finalitzar les vacances amb un títol més que important sota el braç i la possibilitat d’anar al Campionat d’Espanya de la seva corresponent categoria.

En la categoria Infantil Femení, el CV Esplugues i el CV Premià de Dalt Maresme varen jugar una final més que trepidant, on el conjunt espluguenc va finalitzar enduent-se la victòria. Tot i el triomf, la classificació final del Campionats en la seva categoria va ser formada per dos altres conjunts: el CV Sant Cugat i el CV Barcelona Barça, en aquest ordre, els quals tindran plaça per al pròxim Campionat d’Espanya que es disputarà a Terol durant la primera setmana d’agost.

D’altra banda, en categoria masculina, dos conjunts es disputaven la primera i la segona plaça, no tan sols en la finalíssima de Cunit, sinó també en la classificació general del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de la seva categoria. Després d’un partit que va finalitzar en el desempat, l’AVA Ametlla va superar per 2-1 al Beach Volley Garraf, que va fer un gran paper i va tornar a casa amb una més que merescuda segona plaça. Amb tot, els dos conjunts marxaran a Terol per disputar el CE de clubs de la seva categoria.

Tanquen la classificació de la competició la categoria Sots-21, on només participen dos jugadors per equip, a diferència de la resta de competició de menors, on poden haver-hi un mínim de 4 jugadors i un màxim de sis. La branca femenina va acabar decantant-se per la parella formada per Noa Buján i Lia Roldán, que van superar a la final al binomi Laia Roig – Milena Callejo, qui ho van competir fins a l’última bola. D’altra banda, en la categoria masculina, la parella formada per Hugo Moret i Sergi Graupera varen fer-se amb la victòria davant Àlex Llereña i Marc Relaño, si bé la segona plaça de la classificació general va caure del costat del binomi Gerard Font i Guillem López, de l’AE Manresa.

Podeu trobar totes les fotografies de la prova i dels vencedors en el següent enllaç.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt