El CV Esplugues, sots campió d’Espanya de Vòlei Platja Cadet de clubs femení

Nou èxit per a un conjunt català lluny del nostre territori. El Club Voleibol Esplugues, habitual participant en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja organitzat per la Federació Catalana de Voleibol, ha finalitzat en segona posició el Campionat d’Espanya Cadet de clubs femení, celebrat aquests dies a Miguelturra (Ciutat Reial).

Després de realitzar un gran torneig, on el conjunt espluguenc ha anat superant rondes una a una, s’ha plantat a la gran final on s’ha enfrontat amb Vóley Playa Costa Blanca procedent de la Comunitat Valenciana. En el partit decisiu per aconseguir la medalla d’or, l’equip català s’ha vist superat pel valencià, que ha  dominat de principi a fi l’encontre, posant el 2-0 final en el marcador (21-14 i 21-19). Ha completat el podi l’equip andalús CV Amigos Cádiz, després de superar en la final de consolació al Getxo del País Basc.

Els altres dos conjunts catalans participants en l’esdeveniment han fet un bon paper, tot i no haver arribat tan lluny com els hagués agradat. El Club Vòlei Barcelona Barça ha finalitzat en dissetena posició, mentre que, per la seva banda, l’AVA Ametlla del Vallès ha finalitzat en vint-i-cinquena plaça.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt