Quatre catalans, classificats per a les semifinals de l’Europeu Sots-18 Masculí

Arriben bones notícies des de Plovdiv (Bulgària), on quatre jugadors catalans competeixen, des de fa una setmana, en el Campionat d’Europa Sots-18 Masculí amb la Selecció Espanyola de Voleibol. Després de sis partits disputats, l’equip entrenat per Fredinson Mosquera, on hi participen Paulo Jiménez i Gerard Rejón, del CNS Vòlei; Diego Kunda, del Barça Voleibol, i Alex Menekbi, del CV Sant Martí, ha aconseguit el passi a semifinals com a segon del Grup II, juntament amb la selecció italiana.

Amb un partit pendent, l’equip espanyol ha guanyat cinc encontres, un més que el tercer classificat, Bèlgica, a qui la selecció li treu fins a quatre punts d’avantatge amb només tres en joc. L’únic partit amb qui Espanya ha cedit és Itàlia, que fins el moment porta una fase de grups Inmaculada, sumant un ple de victòries i només cedint dos sets en contra. L’equip de Mosquera, però, ha demostrat ser un conjunt molt sòlid, ja que ha guanyat fins a la meitat dels partits per 3-0, i rebent només 5 sets en contra, 3 dels quals varen ser contra el conjunt transalpí.

L’altre grup que acabarà de conformar les semifinals, disputat íntegrament a la capital de Bulgària, Sofia, ha trobat en la Selecció Francesa i la de Polònia els seus dos escollits, superant a d’altres com Finlàndia, Turquia, Bulgària, Portugal, Àustria i Ucraïna. Tal i com es troben conformats els quadres, Espanya haurà de jugar la seva semifinal davant el conjunt francès, qui no coneix la derrota en el que va de campionat.

Aquest està sent un gran estiu per a aquest combinat, ja que, fa només unes setmanes, el grup va fer-se amb la medalla d’or i el títol de campió del WEVZA Sots-18 celebrat a Espanya, amb un ple de victòries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt