Últims dies per apuntar-se a l’esperat ‘King of the Beach’

Última oportunitat per a tots aquells que vulguin gaudir d’un dia de vòlei platja amb els millors jugadors d’Espanya i d’arreu d’Europa. En només tres dies finalitzarà el període d’inscripció pel ‘King of the Beach’ la nova competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol i una de les més esperades de l’any, ja que, a més del gran nivell que hi haurà, es repartirà un premi de fins a 5.000 euros per als millors classificats, dividit a parts iguals entre les categories masculina i femenina.

Les parelles vencedores del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de 2023, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Sergi Reñé i Óscar Jiménez, en categoria masculina, ja formen part de la llista d’entrada de l’esdeveniment. També s’han inscrit a la competició parelles d’alt nivell com la formada per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards (campions del circuit de 2022), Daniel Moreno i Roberto Sanfélix (vencedors de la primera prova del Circuit Nacional de Vòlei Platja) o Daniela Andreu i Elba Paéz, quartes classificades en el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja de 2023.

L’ens federatiu dissenyarà les samarretes exclusives de la competició, així com la introducció d’un nou videomarcador, i alhora aportarà les corones i les capes per als guanyadors, quedant així patent que, efectivament, són els reis de la platja. La sorra de Cunit, per tant, serà un emplaçament on es donaran cita grans jugadors i jugadores de voleibol durant tota una jornada. Des de l’ens federatiu animem a aficionats, curiosos i qualsevol persona a acostar-se a la platja per tal de formar part d’un esdeveniment únic a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt