Comença l’Europeu Sots-18 femení per a quatre jugadores catalanes

Quatre jugadores catalanes surten en busca de nous èxits internacionals aquest estiu. Laia Escusa, Aina Ginestà, Anna Busquets i Filippa Botcher formen part de l’esquadra de la Selecció Espanyola Sots-18 femenina que ha viatjat fins a Blaj (Romania) per tractar de ser un dels millors conjunts de l’Europeu de la seva categoria, que arrenca avui però, que per a elles, tindrà inici demà.

El primer dels encontres tindrà lloc aquesta tarda davant la selecció amfitriona, Romania. En només 9 dies, el combinat entrenat per David Sánchez Flor disputarà fins a 7 encontres: Bèlgica dimarts 2 de juliol, Itàlia dimecres 3 de juliol, Croàcia divendres 5 de juliol, Eslovènia dissabte 6 de juliol, Països Baixos dilluns 8 de juliol i Sèrbia dimarts vinent. Per tal d’accedir a la ronda de semifinals, el combinat espanyol haurà de tancar la seva fase de grups, com a mínim, entre els dos primers classificats.´

Dues de les quatre esportistes convocades formen part, actualment, del Programa de Tecnificació GET Blume: Aina Ginestà, que també ha defensat els colors del CV Esplugues i Filippa Botcher, que ha jugat en el CV Vall d’Hebron de Superlliga Femenina 2. Per la seva part, Laia Escusa ha vestit aquesta campanya els colors del CV Sant Cugat, mentre que Anna Busquets ho ha fet amb els del CVB Barça.

L’últim Campionat d’Europa d’aquesta mateixa categoria va celebrar-se fa set anys a Arnhem (Paisos Baixos), on la selecció espanyola va finalitzar en una més que meritòria 13ª posició de les 36 que s’hi varen presentar per a competir-hi. Els conjunts de Rússia i Itàlia, grans dominadors europeus dels últims anys en aquestes categories varen ser els finalistes, essent l’equip euroasiàtic el que s’endugués el triomf final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt