Inscripcions obertes per la 4ª prova del CCVP, que se celebrarà a Cambrils

Entre les proves de Tarragona i de L’Hospitalet de l’Infant se situa Cambrils, la quarta d’aquest circuit català de vòlei platja. L’edició actual del calendari farà aturada a la població del Baix Camp, sent aquesta l’equador del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de 2024. Les inscripcions per a l’esdeveniment, que tindrà lloc el proper cap de setmana, ja es troben obertes per a qualsevol parella interessada en formar-hi part en el següent enllaç.

En aquesta ocasió, tots els aspirants tractaran de fer-se amb una prova que l’any passat va caure del costat de Puri – Kliokmanaite, en categoria femenina, i Reñé – Jiménez, en la masculina, els actuals campions del circuit català de vòlei platja, que varen aconseguir la victòria final a Badalona.

La Platja del Regueral tornarà a acollir, un any més, les millors parelles del vòlei platja català, tant en categoria masculina com en la femenina. Després de la prova Open de Cunit, i les Màster de Vilanova i la Geltrú i Tarragona, el circuit sobrepassarà l’equador, quedant només, per a jugar-se les de l’Hospitalet de l’Infant, Empuriabrava i la gran final de Badalona.

Les inscripcions estaran obertes de forma gratuïta fins dimecres al migdia, moment en que  es decidirà quines parelles passen el tall a través del rànquing i quines han de jugar la prèvia dissabte al matí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt