Catalunya, llesta per repetir èxits al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

“Els esportistes han de centrar-se en gaudir de la competició i l’experiència, i no en els resultats, ja que, si existeix pressió, aquesta hauria de recaure en els entrenadors”. Aquest va ser el consell que Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va donar als jugadors i jugadores de les seleccions catalanes de les categories infantil i cadet durant la seva visita a la concentració que els equips van realitzar al Centre Català de Tecnificació Esportiva, on s’han preparat per al Campionat de Seleccions Autonòmiques (CESA), que se celebrara del 27 al 30 de juny a Valladolid.

La Federació Catalana de Voleibol no ha deixat de treballar en el desenvolupament i formació dels seus jugadors i tècnics, tal com reflecteixen els resultats obtinguts en les diferents edicions dels CESA. Catalunya és la comunitat autònoma més llorejada, cosa que demostra la gran solidesa i competitivitat del voleibol català. En les últimes cinc edicions dels CESA ha guanyat un total de 19 medalles: 6 ors, 3 plates i 10 bronzes, aconseguint que tres dels seus quatre equips pugin al podi en cada edició. En el rànquing per autonomies, la segueixen Canàries i la Comunitat Valenciana amb 6 (4 ors, 1 plata i 1 bronze) i 13 medalles (3 ors, 6 plates i 4 bronzes) respectivament.

Les quatre seleccions catalanes (infantil masculina i femenina, i cadet masculina i femenina) han estat concentrades durant una setmana al Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat, convivint com a equip i realitzant entrenaments de doble sessió per preparar-se per al que promet ser un gran esdeveniment. Avui dimecres, l’expedició catalana viatjarà a Valladolid amb l’objectiu d’arribar el més lluny possible a la competició i, si és possible, millorar la collita del 2023, quan van aconseguir un or, dos bronzes i una cinquena plaça. A l’espera del que succeeixi en aquesta edició, les seleccions catalanes estan preparades per demostrar el seu gran nivell competitiu i esperen poder col·locar de nou Catalunya a l’elit del voleibol autonòmic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt