MedPlaya, nou patrocinador del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol ha tancat un nou acord de col·laboració amb l’empresa hotelera procedent de Girona MedPlaya perquè aquesta esdevingui, d’aquí en endavant, com a patrocinador oficial del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

Amb aquest acord, MedPlaya es converteix en Hotel Oficial del circuit català de vòlei platja per excel·lència. Els esportistes que participin en les diverses proves comptaran amb un descompte per a la seva estada a les localitats com Tarragona, Cambrils i Hospitalet de l’Infant. L’empresa hotelera apareixerà en diversos suports publicitaris del CCVP 2024, així com a la web corporativa i a les xarxes socials de la FCVb, on es durà a terme un sorteig de dues nits d’hotel.

Fundada l’any 1967, MedPlaya va començar a construir els seus primers hotels en una zona turística d’Espanya: Benidorm. Des d’aleshores, la companyia ha anat expandint les seves operacions i obrint noves destinacions arreu del litoral català com es Salou, Miami Platja, Hospitalet de l’Infant, la Costa Daurada, el Maresme o la Costa Brava, entre d’altres.

El nou acord signat per la Federació Catalana de Voleibol suposa la incorporació d’un nou ‘partner’, que ingressa a l’elenc d’empreses com Vichy Catalan, Barnadental o Wilson, incrementant així la visibilitat de l’ens federatiu dins el sector corporatiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt