L’Escola Internacional del Camp, campió de la Lliga Amateur Mixta

Nou campió en una de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Voleibol. Es tracta de la Fundació Escola Internacional del Camp, que s’ha proclamat vencedor de la categoria Amateur Mixta després de ser el conjunt que més punts ha aconseguit dins els dos grups de Campionat, amb un total de 23.

Després de 9 jornades disputades en el Grup Campionat B, el conjunt tarragoní ha aconseguit la victòria per 3-0 o 3-1 en fins a set ocasions, guanyant un encontre en el desempat i cedint per 3-0 o 3-1 en un dels encontres d’aquesta ronda de competició. L’han seguit, de ben a prop, el Baobab Company, del Grup Campionat A, amb 21 punts, i el Vallbona Decoexsa, del Grup Campionat B, amb 20 punts.

Aquest equip va sorgir arran d’una de les propostes dels inicis de l’escola, oferir activitats que vinculessin mestres amb mares i pares dels alumnes del centre. L’EIC havia engegat apostant fort per a què l’esport representatiu per als alumnes de l’escola fos el voleibol i una mica després va sorgir la possibilitat de crear aquest grup d’adults mixt. Els primers anys es va arrancar en un nivell d’iniciació que va anar agafant experiència i seguretat. Amb el pas del temps, els usuaris anaven canviant i es va començar a incorporar gent nova que no necessàriament havia de tenir fills a l’EIC, i per tant, augmentar el nivell del conjunt, que ara s’ha proclamat Campió de Catalunya.

D’altra banda, en la Categoria Plata, el Panteres Grogues s’ha proclamat campió després de superar, per només un punt de diferència, al CV Sant Boi Masters. En la Categoria Bronze, el Club Inef Lleida Groc ha coronat com a vencedor amb un total de 28 punts, quatre més que el CV Sant Boi Masters i cinc més que el Víkings Vòlei Prat, primer del Grup A.