Maria Segura tanca una gran carrera amb una treballada victòria

Punt final a una carrera per a emmarcar. La jugadora barcelonina i ex Blume Maria Segura, un dels majors exponents del voleibol català arreu d’Europa en els últims temps, va dir adeu dissabte a la seva carrera esportiva, després de finalitzar la primera fase de la CEV European Golden League, amb una victòria davant la seva afició a Gijón.  

Amb 31 anys, i més de la meitat lligada al voleibol, Segura ha viscut per la seva passió des del primer dia, el qual era triomfar en el nostre esport. Va ser ben aviat quan va destacar tot i la seva joventut, cridant així l’atenció dels tècnics de la GET Blume, que no van dubtar a arreplegar-la perquè desenvolupés tant el seu físic com les seves qualitats tècniques i poder, així, llaurar-se un futur professional dins el voleibol. Aquesta ensenyança l’ha dut a, de fa més de 15 anys, a jugar en equips d’altíssim nivell, repartits entre Espanya, Itàlia i Alemanya. En les últimes quatre temporades, però, ha defensat els colors d’un sol equip: l’Allianz MTV Stuttgart, on ha arreplegat diversos títols.

Maria Segura, a més, ha estat la primera persona a rebre el premi Marta Gens al ‘Millor Esportista de l’Any’, atorgat per la Federació Catalana de Voleibol per primer cop en la Festa del Vòlei Català de 2023. Amb més de 150 partits a l’esquena amb el conjunt alemany de l’Allianz MTV Stuttgart, Segura s’ha convertit en tot un reflex del que ha de ser una jugadora de voleibol professional i un model a seguir, sobretot per a aquelles jugadores que defensen els colors de qualsevol equip de Catalunya i volen dedicar-se al vòlei en un futur.

En el seu últim encontre, disputat amb la Selecció Espanyola Absoluta, Maria Segura va celebrar una victòria amb remuntada inclosa per 3-1 davant Romania (15-25/25-19/25-16/25-18), acostant així al combinat nacional en la seva classificació cap a la Copa del Món. La nostra jugadora catalana va erigir-se en la tercera jugadora amb major anotació de l’encontre, amb un total de 17 punts, només superada per la seva companya Paola Martínez, amb 25 punts, i la rival Inneh, amb 22. Segura, juntament amb Patricia Aranda i Carlota García, va rebre un detall per part del staff tècnic com a mostra d’agraïment a la seva trajectòria.

L’ens federatiu vol desitjar a Maria Segura la millor de les sorts en aquesta nova etapa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt