‘Finals de Campions’ per a coronar els guanyadors de Catalunya

La Federació Catalana de Voleibol segueix donant la rellevància que mereixen totes les seves competicions. És per això que, per segona temporada consecutiva, l’ens federatiu durà a terme les ‘Finals de Campions’, un esdeveniment on s’enfronten els primers classificats dels grups de Promoció per tal de coronar els nous Campions de Catalunya.

El Pavelló Ausoneta de Vic, on juga els seus partits habitualment l’AEE Jaume Callís, serà l’emplaçament on tindran lloc els vuit encontres que decidiran, durant tota la jornada de dissabte, els nous Campions de Catalunya. Les categories que hi competiran aniran des d’infantil fins a sènior.

Els primers encontres tindran lloc durant la primera hora del matí, concretament a les 10:30 hores, on la 2ª Divisió Infantil, tant Femenina com Masculina obriran, a doble pista, els primers Campionats de Catalunya. En el bàndol masculí, l’AE Vòlei Manresa i el CV Sant Martí pugnaran pel preuat trofeu, mentre que, en el femení, seran el DSV CV Sant Cugat Negre i l’Escola Elisabeth els conjunts que es veuran les cares a la pista.

La segona tanda de partits començarà a partir de les 13 hores, amb la disputa de les finals en categoria Júnior, tant en categoria masculina, on s’enfronten el CV SPSP i l’Arenys Vòlei, com en la femenina, en que s’hi disputarà un clàssic català, el DSV CV Sant Cugat ‘B’ i el Barça CVB Blau.

Tancaran la gran jornada, a partir de les 16 hores, quatre categories diferents de la branca sènior. En el primer torn de tarda, la 3ª Divisió Catalana veurà com pugnen pel títol el Màgic Vòlei Viladecans i el CEV L’Hospitalet en el rang masculí, i el CV Premià de Mar i el Club Joventut Les Corts en el femení. Les grans Finals de Campions finalitzaran amb els enfrontaments entre CN Terrassa i CV Parc Farners de 2ª Sènior Masculina, i el Vòlei Sant Esteve i el CV Alella a la 2ª Sènior Femenina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt