Coneguts els vencedors de la I edició de la Lliga de Xarxes

La Federació Catalana de Voleibol atorga un nou premi a una sèrie de campions que s’han guanyat, tant dins com fora de les pistes, aquesta distinció. Es tracta de la primera Lliga de Xarxes, una idea de l’ens federatiu aplicada a la Lliga d’Hivern amb l’objectiu d’augmentar el engagement entre dels seguidors del vòlei (concretament de la platja) en una de les xarxes socials de la FCVb, Instagram, on ja som més de 11.100 seguidors.

Al final de cada prova disputada de la Lliga d’Hivern, als guanyadors de cada categories se’ls feia una fotografia en el photocall amb material gràfic i visual per tal de penjar-la, uns dies després, a les històries d’Instagram de l’ens federatiu. Al haver-hi diversos guanyadors en una sola categoria, mitjançant una votació popular, els seguidors tenien la potestat d’escollir a la parella preferida de cada jornada i categoria.

Els guanyadors de cada jornada optaven a participar a la gran final de la Lliga de Xarxes, disputada un cop finalitzada la Lliga d’Hivern i d’on sortien els grans campions, els quals rebran una pilota (per parella) de vòlei platja. Les categories finals que optaven a pilota son absolut femení, absolut masculí, menors masculí, menors femení i mixte.

La gran llista de campions

Després d’una votació on hi varen ser presents fins a 30 parelles de diferents categories, els seguidors de l’Instagram de l’ens federatiu escollien als guanyadors absoluts de la I edició de la Lliga de Xarxes, que ha estat la següent:

  • Sènior Masculí –> Nogué-Nogué, amb un 44% dels vots totals
  • Sènior Femení –> Fernández-Pascual, amb un 52,2% dels vots totals
  • Mixte –> Labiausse/Priore, amb un 51% dels vots totals
  • Menors Masculí –> Benedicto/Capdevila, amb un 27,6% dels vots totals
  • Menors Femení –> Atienza-Roca, amb un 45% dels vots totals

L’entrega dels premis tindrà lloc el pròxim 5 de juny, en un esdeveniment que servirà com a cloenda de la temporada d’hivern i, alhora, com a presentació de la temporada estival. En aquest succés es durà a terme la presentació del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, així com la imposició dels vencedors de la Lliga d’Hivern de 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt