Cap de setmana replet de vencedors

Fa només uns dies que, un grapat d’equips procedents de diferents indrets de Catalunya, varen proclamar-se vencedors en les seves corresponents categories. Localitats com Cunit, Llinars del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sant Martí Sarroca i Vilanova i la Geltrú han vist com des de la categoria infantil fins a la juvenil, molts clubs duien a terme les celebracions convenients al èxit que acabaven d’assolir.

2ª Divisió Juvenil Masculina

L’única categoria on es va coronar a un campió de Catalunya el passat cap de setmana va ser a la Segona Divisió Juvenil, on el CV Cunit, amfitrió de la fase final, va trobar-se a la gran final amb el CEV L’Hospitalet. Amb un Pavelló dels Joncs vibrant, l’equip local va saber sobreposar-se a l’inici de remuntada dut a terme pels de l’Hospitalet, finalitzant l’encontre amb un marcador de 3-1 que feia embogir tant a jugadors, aficionats i qualsevol seguidor del voleibol.

En aquesta mateixa categoria es va disputar, a Llinars del Vallès, la Fase Final de Classificació Or, per tal de decidir el campió del Grup Or. Quatre equips (Vikings Vòlei Prat, Sant Celoni, CV Vall d’Hebron i CV Llinars) varen lluitar per aconseguir la preuada victòria final, que va caure del costat del CV Vall d’Hebron per 2-3 després de superar a la gran final al Víkings Vòlei Prat.

2ª Divisió Infantil Femenina

En la categoria de 2ª Divisió Infantil Femenina, però en la branca de filials, varen disputar-se fases finals a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès), per dictaminar els equips vencedors de la fase de filials i de filials plata. Aquesta primera branca va ser guanyada per l’equip amfitrió, el DSV CV Sant Cugat Negre, que va superar a la gran final al Barça CVB Blau per 3-1. D’altra banda, en la fase final de filials plata, el resultat va ser contrari a la final de fase de filials: el Barça CVB Grana va vèncer al DSV CV Sant Cugat ‘C’ per 3-2, també a Valldoreix.

Restava només un tipus d’esdeveniment per a decidir en aquesta categoria: la fase final de classificació de les categories Or i Plata, que varen tenir lloc a Sant Martí Sarroca i a Vilanova i la Geltrú, respectivament. L’equip amfitrió, el Vòlei Sant Martí, va fer-se amb la victòria final i la primera plaça del Grup Or, després de derrotar per 1-3 a l’Infantil Vermell Callís. Altrament, el Club Natació Sabadell Blau va superar per 2-3 al CV Arenys a Vilanova i la Geltrú, aconseguint així la primera plaça final en el Grup Plata.

Amb aquests partits es donen per finalitzades aquestes dues categories fins a l’inici de la temporada vinent. Només quedarà per disputar-se el partit de la Final de Campions de la 2ª Divisió Infantil Femenina, que tindrà lloc al Pavelló Ausoneta aquest pròxim 1 de juny entre el primer equip de la fase d’ascens i el primer de filials or.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt