Sorteig de 2 entrades dobles per la nova pel·lícula de Haikyuu!!

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb Cinemes Catalunya de Terrassa, i com a acció per a promocionar el voleibol a Catalunya, sorteja dues entrades dobles per a veure l’estrena en català del nou film sobre voleibol: “Haikyuu!! Batalla als contenidors”.

L’ens federatiu vol compartir l’estrena d’un dels nostres estendards amb quatre afortunats seguidors. En col·laboració amb els Cinemes Catalunya, sortegem dues entrades dobles per acudir a l’estrena del film “Haikyu!! Batalla als contenidors”, que arriba als cinemes aquest pròxim divendres 31 de maig. Els afortunats que surtin vencedors del sorteig, podran escollir entre la sessió de divendres a la tarda (19:30 hores), dissabte a la nit (21:30 hores) i diumenge a la tarda (17:00 hores). Precisament, en aquesta última sessió, hi seran presents els actors de doblatge del film en català, i a més, hi haurà un sorteig de productes relacionats amb Haikyuu!!.

Per tal de poder optar al sorteig, tots els interessats deuen seguir a la @fcvoleibol, als @cinemescatalunya1916 i a @lafrikassa en els seus comptes d’Instagram, així com deixar en la caixeta de comentaris amb quina persona anirien a veure el film sobre el millor voleibol de secundària del Japó.

El sorteig, actiu des d’avui mateix, s’allargarà fins aquest pròxim dijous 30 maig a les 20 hores, instant en el qual es tancarà i, immediatament, es donarà a conèixer els guanyadors mitjançant les xarxes socials de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt