El TeqVoly s’estrena a Badalona amb la participació d’Ivan Zaytsev

Aquest cap de setmana arriba a Badalona una nova modalitat esportiva que barreja el tennis taula i el voleibol, el TeqVoly. Una competició oberta a tots els públics però que gaudirà de la presència de jugadors internacionals de voleibol tan reconeguts com Ivan Zaytsev i que repartirà fins a 20.000 euros en premis entre la categoria masculina i la femenina. La Federació Catalana de Voleibol es suma en la promoció i divulgació d’aquest acte animant a la participació de tots els jugadors.

La platja del Pont del Petroli serà el lloc escollit per aquesta posada en escena internacional que arriba per primer cop a Catalunya i Espanya. La jornada de dissabte estarà dedicada a la competició femenina i la de diumenge a la masculina. Les grans finals del campionat estan reservades per diumenge a partir de les 17 hores i amb un gran tancament de festa amb l’entrega de premis.

Tothom que vulgui pot participar en aquesta estrena del TeqVoly a casa nostra, ja que aquest acte promocional està pensat per a que els amants del voleibol provin aquesta nova disciplina. Hi haurà un total de 16 parelles per gènere i es premiarà a les 8 millors parelles, sent el primer premi de 3.000 euros i el del vuitè de 800 euros. Les inscripcions estaran obertes fins a esgotar les places disponibles.

Entre els participants hi haurà parelles internacionals que competeixen regularment en aquesta modalitat, i també convidats i amants del TeqVoly com Ivan Zaytsev o Michele Baranowicz, jugadors de primer nivell de voleibol.  A més de gaudir d’una jornada esportiva i lúdica, gaudint del TeqVoly, els inscrits també podran gaudir d’aquests esportistes d’alt nivell i competir contra ells en un esport nou per a tothom.

INSCRIPCIONS

MÉS INFORMACIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt