Els catalans Paulo Jimenez, Alex Menekbi i Niels Torrellas, convocats pel primer Mundial Sots-17

Comença una nova aventura per alguns dels nostres esportistes. Tres jugadors catalans en edat juvenil formaran part de l’expedició que defensarà a la Selecció Espanyola Sots-17 en el primer Campionat del Món Sots-17 de la història, que tindrà lloc a la capital de Bulgaria, Sofia. Paulo Jiménez, Alex Menekbi i Niels Torrellas es troben llestos per a aquest nou desafiament, del qual esperem grans èxits. Tots tres es troben actualment en el centre de tecnificació esportiva de Palència preparant la gran cita.

Jiménez, format en les categories inferiors del Club Natació Sabadell Vòlei, ha anat evolucionant en el seu joc els últims anys, fet que li ha valgut una beca en el centre de tecnificació català de la GET Blume, on perfecciona les seves habilitats des de fa dues temporades sota les ordres d’Israel Martín. Menekbi, per la seva part, ha defensat durant la seva curta carrera les samarretes de Barça Voleibol i del CV Sant Martí, aquest últim club en el qual milita actualment. Tanca la convocatòria Niels Torrellas, germà petit de Thibault Torrellas, jugador del primer equip del Barça Voleibol. Niels defensa els colors blaugrana des de la temporada 16-17, que era aleví, i ha anat progressant per les diferents categories del club fins a arribar a la cadet.

Enquadrada dins el Grup A, Espanya es trobarà a finals d’agost (del 24 al 31) amb l’amfitriona, Bulgària, a Mèxic i la Xina Taipei. Els quatre equips s’enfrontaran entre si, i un cop finalitzat, només els dos primers classificats accediran a la ronda dels quarts de final. Els tres catalans que hi seran a l’esdeveniment buscaran fer història i classificar el més amunt possible a la Selecció Espanyola.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt