Tot llest per la celebració de la Festa Aleví

Només queden uns dies per a dir adéu fins a la següent temporada a la categoria aleví. Per segon any consecutiu, la Federació Catalana de Voleibol organitza la Festa Aleví, un esdeveniment que serveix com a cloenda per a la lliga dels més menuts, els quals comencen a familiaritzar-se amb la competició a nivell federat. A més, la seu de la diada tornarà a ser Igualada, com ja va ocórrer l’any passat, a causa dela col·laboració amb l’Igualada Vòlei Club.

El sistema de joc en el transcurs de l’activitat serà simple: una celebració on, tothom que vulgui participar-hi podrà fer-ho, sigui federat o no. Cada equip podrà estar compost per entre 3 i 5 jugadors, amb un format de competició de 3 contra 3. La Festa Aleví començarà al voltant de les 9 del matí, i està previst que la Primera Fase s’allargui fins a les 11:30 hores, moment en el qual tots els participants gaudeixin d’una estona de 30 minuts per a descansar. A partir de les 12 hores tindrà lloc la Segona Fase de la competició, la qual es veurà reagrupada per nivells. Està previst que l’activitat finalitzi al voltant de les 15 hores.

La inscripció de cada un dels 30 equips participants inclou l’assegurança, els drets de participació i un Welcome Pack amb obsequis per a tots els participants. L’activitat es desenvoluparà de forma íntegra al pavelló del complex esportiu de Les Comes. Està previst que, en els voltants de l’emplaçament, s’instal·lin uns inflables per als més menuts perquè es diverteixin mentre no han de disputar encontres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt