Vòlei Girona, CE Hortons i CV Sant Cugat, nous Campions de Catalunya

El passat cap de setmana varen tornar a disputar-se fases finals, cosa que va significar la proclamació de nous Campions de Catalunya, concretament per part de tres equips i categories: el Vòlei Girona en 3ª Divisió Juvenil Femenina; el CE Hortons en 3ª Divisió Cadet Femenina; i el CV Sant Cugat en la Lliga Aleví Mixt.

La fase dels més petits, els de la categoria Aleví, va dur-se a terme durant un sol dia, jugant-se tots els encontres en dissabte al Complex Esportiu Municipal Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès. Després de fer uns grans encontres, l’equip organitzador, el CV Sant Quirze, es va citar a la finalíssima amb el CV Sant Cugat. Les santcugatenques varen avançar-se en el marcador, just abans que arribés la reacció de l’equip local, esperonat pel públic present a les graderies, que va posar l’empat a un en el marcador. Poc després, el CV Sant Cugat va tornar a prendre avantatge i, tot i una nova reacció del CV Sant Quirze, les visitants varen poder tancar el partit. L’últim set va caure també de part del CV Sant Cugat, que va finalitzar amb un marcador de 4-1.

El CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú va ser l’emplaçament on es varen celebrar les altres dues Fases Finals, d’on sortirien els nous Campions de Catalunya de 3ª Divisió Cadet Femenina i 3ª Divisió Juvenil Femenina. En la categoria cadet, el CV Sant Adrià va superar per 3-2 a semifinals al CV Cerdanyola Verd, mentre que el CE Hortons va guanyar plàcidament per 3-0 al CV Sant Martí. La gran final, disputada durant la tarda de diumenge, va caure del costat del CE Hortons per 3-0, coronant-se així Campió de Catalunya. En aquesta fase també varen participar l’Igualada Vòlei Club, el Vòlei Sant Just, el CN Terrassa, el CV Arenys, el Víkings Vòlei Prat, el CV Frederic Mistral, el Vòlei Rubí, l’AE Sandor, el CV Figueres, el CV Vilassar i el Vòlei Girona. A l’acte de l’entrega de premis va assistir-hi, com a membre de la Junta Directiva de la FCVb, Eros Ortiz.

D’altra banda, en categoria juvenil, el CV Vall d’Hebron i el Vòlei Girona se citaven per tal de proclamar-se Campió de Catalunya de la seva categoria. Després de deixar pel camí a Víkings Vòlei Prat i FS Castellar en semifinals, ambdós conjunts es posaven a prova en un cap de setmana ple d’emocions. El primer set va caure del costat del CV Vall d’Hebron, just abans que el Vòlei Girona posés les taules en l’electrònic i, de pas, s’avancés en el marcador, donant-li la volta al partit amb més rellevància de la fase. En el quart set, el conjunt de Barcelona va imposar la seva llei, duent així l’encontre al cinquè i definitiu set, el que decidiria quin dels dos equips s’alçava com a nou Campió de Catalunya. Va ser aleshores quan, amb un major encert i, amb menys errors, el Vòlei Girona va arribar abans que el seu rival als 15 punts i, per tant, es proclamava vencedor. El CV Alella, el CV Sant Adrià, el CV Platja Montgat, l’AE Vòlei Manresa, l’AE Sandor, el Voleibol Sant Just, el CV Vilanova, el CV Vilafranca, el Vòlei Rubí, l’Igualada Vòlei Club i el CN Terrassa varen ser els altres equips participants en la Fase Final. A l’acte d’entrega de premis varen assistir-hi Miguel Ángel Iglesias, regidor d’esports de Vilanova i la Geltrú, i Narcís Enríquez, membre de la Junta Directiva de la FCVb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt