El voleibol, molt present en la 5ª Fira de l’Esport Català

La Federació Catalana de Voleibol va tornar a sortir al carrer per, novament, exhibir el seu esport. Aquest passat dissabte, 18 de maig, va celebrar-se en el Moll de la Marina la 5ª Fira de l’Esport Català, organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Generalitat de Catalunya, una activitat per a divulgar l’activitat de prop de 40 federacions esportives catalanes. En aquest sentit, l’ens federatiu va muntar un stand on tots els interessats que s’hi van acostar varen poder informar-se sobre com participar activament en el nostre esport, així com dur a terme activitats relacionades amb el vòlei platja.

Des de les 10 hores del matí, fins a les 19 hores del vespre, amb pluja inclosa, els visitants varen poder accedir de forma gratuïta a l’espai de la fira, on es van dur a terme diferents activitats, exhibicions i tallers de les 40 federacions que hi eren presents. A més, durant l’esdeveniment, va tenir lloc la BCN Sup World Fest, una competició internacional de Stand Up Paddle.

Les activitats estaven pensades per a un públic familiar, perquè dels més grans als més petits tinguessin l’oportunitat de fer algun tastet esportiu, així com gaudir d’altres atraccions per entretenir-se, com inflables lúdics i esportius, tallers per pintar cares, treballs manuals, de dibuix i globus. En el cas de la Federació Catalana de Voleibol, aquells que varen acostar-se al nostre stand van aprendre els principals tocs, així com poder participar en un exercici de punteria on, en cas d’encertar, s’enduien una samarreta de vòlei.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt