Triple fase final en els Campionats de Catalunya

Aquest cap de setmana es donaran a conèixer tres nous campions de Catalunya en diferents categories: Tercera Divisió Juvenil Femenina, Tercera Divisió Cadet Femenina i l’Aleví Mixt. En espais concrets del territori català, només uns escollits podran coronar-se com a campions i, de pas, ascendir de categoria abans de l’inici de la campanya 2024-2025.

Fins a 16 equips competiran a la 3ª Divisió cadet femenina per tal d’aconseguir una plaça entre els millors de la categoria. A primera hora del matí es trobaran les cares Igualada VC i Voleibol Sant Just; el CN Terrassa i el CV Arenys; el CV Sant Martí i el Víkings Vòlei Prat; el CV Sant Adrià i el CV Frederic Mistral; el CV Platja Montgat i el Vòlei Vilassar; el Vòlei Rubí i el CV Cerdanyola; l’AE Sandor i el CV Figueres i el CE Hortons contra el Vòlei Girona. La gran final per alçar-se amb el Campionat de Catalunya tindrà lloc diumenge al migdia a les 13:30h a Vilanova i la Geltrú.

La mateixa ubicació acollirà la Fase Final per a decidir el Campió de la 3ª Divisió juvenil femenina. L’esdeveniment començarà amb diversos enfrontaments a les 12 del matí, concretament els del CV Alella i el CV Sant Adrià; el FS Castellar Blanc i el CV Platja Montgat; el Voleibol Sant Just i el CV Vilanova; l’AE Vòlei Manresa i l’AE Sandor; el Vòlei Girona i el CE Hortons; el Víkings Vòlei Prat i el CV Vilafranca; el CV Vall d’Hebron i el Vòlei Rubí i el Igualada VC i el CN Terrassa.

L’última de les fases on es decidirà un nou campió de Catalunya serà a Sant Quirze del Vallès, on un dels conjunts participant serà el vencedor de la Lliga Aleví Mixt. El CV Avap Girona Tarla, el CV Figueres, el CV Sant Pere Pescador i el CV Avap Girona Cocollona són els quatre equips que conformen el Grup Campionat i pugnaran per ser el nou campió de Catalunya en aquesta categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt