Nou curs entrenador Nivell Avançat

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza un curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Avançat a Barcelona, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport. Aquest curs s’impartirà amb una part online, per tal de facilitar-ne el seguiment, i tindrà unes hores presencials per a la part pràctica i els exàmens.

L’inici del curs serà el 3 de juny amb la part teòrica online que s’allargarà fins al dia 7 i després del 10 al 14 de juny. Els caps de setmana del 8 i 9 de juny, i el 15 i 16 de juny es celebrarà la part pràctica del curs al Complex Esportiu de la SGE. El format d’avaluació serà mitjançat treballs pràctics i exàmens online.

L’obertura d’inscripcions serà aquest proper 6 de maig en un primer període i en cas de no omplir totes les places disponibles s’obrirà un segon període a partir del 14 maig. Només hi ha 30 places disponibles que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de les sol·licituds.

Els alumnes qualificats com APTES al finalitzar els cursos obtindran el títol corresponent, que els permetrà, una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques, la possibilitat de realitzar el següent nivell. Podeu trobar tota la informació relativa a aquest curs a continuació:

Informació i inscripció curs Nivell Avançat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt