Campionats d’Espanya júnior amb 8 equips catalans

Fins a 8 equips catalans tenen possibilitats de participar als Campionats d’Espanya júnior que es celebren a mitjans de maig. Després de les fases classificatòries que s’han celebrat aquest cap de setmana on el FC Barcelona, en categoria masculina, i el DSV CV Sant Cugat, en la femenina, es van proclamar campions ja es saben els conjunts i l’ordre d’inscripció d’aquests als estatals.

El DSV Sant Cugat A es va proclamar campió de la Fase de classificació al Campionat d’Espanya a Premià de Dalt aquest diumenge a la tarda després de guanyar a les locals per 3-0. En la lluita pel tercer i quart lloc el vencedor va ser el Barça CVB, que pujava al tercer calaix del podi gràcies a la victòria davant el CV Vall d’Hebron Or, també per 3-0.

La manca de participants d’altres comunitats en el campionat espanyol femení ha afavorit l’entrada de fins a 5 equips catalans a la competició, pel que, a banda dels tres primers classificats també les quartes i cinquenes classificades, en aquest cas CV Vall d’Hebron i CN Sabadell, podran participar-hi. El Campionat d’Espanya júnior femení es celebrarà del 15 al 19 de maig a Las Palmas de Gran Canaria sota l’organització del CV Jav Olímpico.

D’altra banda, també hem conegut aquest cap de setmana els tres equips masculins classificats per al seu campionat estatal. El FC Barcelona, màxim dominador en la majoria de les categories a les fases classificació als Campionat d’Espanya, també ha estat el guanyador de la categoria júnior. En aquesta ocasió, i com a amfitrió de la fase, va imposar-se a la gran final al CN Sabadell per un clar 3-0. A més, el Transmesa Arenys Vòlei, també ha assolit la seva classificació gràcies a la victòria davant el Citynet SPSP en la lluita pel tercer i quart lloc i ocupa la tercera plaça catalana disponible al Campionat d’Espanya júnior masculí que tindrà lloc a Saragossa del 15 al 19 de maig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt