Títol i ascens a la màxima categoria pel Barça CVB

Per segon any consecutiu les blaugrana d’Adrián Fiorenza tanquen una temporada rodona. El primer equip del Barça femení ha revalidat el títol i es corona per segon any consecutiu com a campió de la categoria en un a fase on ha mostrat fins a la final la seva superioritat. Les blaugrana arribaven a la fase, celebrada a Cartagena, com a líders del grup B, i passaven el triangular inicial com a líders després de vèncer per 3-1 tant al Zalaeta com al FC Cartagena Algar Surmenor. Mateix resultat el que va tancar a la semifinal amb les balears del CVS Energía Sóller que certificava el passi a la final, i també el bitllet per l’ascens.

Molt més complicada i igualada va ser la final que determinava el campió de la Superlliga 2 femenina. Les d’Adrián Fiorenza van tancar el primer parcial a favor davant les jugadores de Madrid Chamberí, però aquí va començar un intercanvi de sets que portaria el partit a decidir-se en el cinquè set. Les blaugrana van arribar als últims compassos per darrera de les madrilenyes, però quan semblava que el partit es descantava per les de Chamberí amb un 13-11 en contra al marcador, l’èpica va arribar amb bons serveis i imprecisions del rival, que van portar a la remuntada del Barça CVB i la consecució del títol de campiones.

Per segon any consecutiu l’equip de Fiorenza guanya l’ascens al terreny de joc, ‘una fita  inèdita repetir els títols de la Copa i la Lliga de la temporada passada, tenint en compte que la plantilla és bastant diferent i amb un mitjana d’edat més jove’ assegura l’entrenador. La temporada passada la falta de viabilitat econòmica va portar al club a declinar l’ascens a la Lliga Iberdrola. Ara el partit passa als despatxos on s’haurà de buscar el suport necessari per certificar l’ascens de categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt