L’animador Ángel Saura torna al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja prepara els últims detalls per a la seva celebració aquest 2024. El circuit de vòlei platja organitzat per la Federació Catalana de Voleibol i  reconegut arreu d’Espanya, comptarà novament amb l’animador esportiu malagueny Ángel Saura, expert a crear experiències en diferents disciplines del voleibol per tal de dotar l’esdeveniment d’un nou calibre.

Havent debutat l’any passat en la meitat de les proves del circuit català de platja, Saura guarda un bon record de l’experiència, gràcies a la seva proximitat amb els jugadors, la bona relació amb els empleats de l’ens federatiu i la capacitat de crear un ambient únic a les diferents graderies on es va dur a terme la competició. Saura serà present en totes les proves que conformen el circuit català aquest 2024.

“De cara a aquest any puc assegurar que l’animació, la bona música i el show no faltaran, per tal de proporcionar un bon ambient tant a la pista com a les graderies”, explica a l’ens federatiu el malagueny.

Llicenciat en Educació Física, és un reconegut animador musical d’esdeveniments esportius que ha passat els últims 25 anys creant experiències en diferents disciplines. En matèria de voleibol, Saura ha participat activament al Volleyball World Europe Future, a la Continental Cup, als Jocs del Mediterrani, a diferents Copes del Rei i de la Reina, al Wevza, a l’European Golden League o l’All Star Iberdrola, entre d’altres.

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, reconegut circuit de vòlei platja en l’àmbit espanyol, dona accés al Campionat d’Espanya de vòlei platja en cas de victòria. El circuit té més de 60 parelles apuntades per esdeveniment, i recorre les principals platges del litoral català, aconseguint reunir més de 10.000 aficionats en els quatre mesos de duració del circuit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt