El DSV CV Sant Cugat tanca una gran fase regular a Valldoreix

El DSV CV Sant Cugat posa punt final a una temporada històrica. L’equip català que milita a la Lliga Iberdrola finalitzarà demà dissabte a la lliga regular davant l’Arenal Emevé enfront de la seva afició sense saber en quina posició finalitza. Depenent del seu resultat i el dels rivals més directes (el CV Haris, el FP PRO Vóley Cajasol i el CV Kiele Socuéllamos), el conjunt de Sant Cugat del Vallès podria fer seu el factor pista, aconseguint finalitzar en una més que meritòria tercera plaça.

Les noies de Rafa Ruiz hauran de superar primer a l’Arenal Emevé, situat en una posició còmoda de la taula però sense opcions al ‘play-off’ pel títol. Un altre dels al·licients que tindrà l’encontre serà el retorn a Valldoreix del jove talent Zoí Mavrommatis, que abans de l’inici de temporada va fer les maletes per provar fortuna a Lugo. Formada a cavall entre la GET Blume i el CV Sant Cugat, la jugadora catalana s’ha fet un nom com a receptora a la Lliga Iberdrola, cridant així l’atenció del seleccionador Pascual Saurín, que ha decidit apostar per ella aquesta temporada.

Després de plantar-se contra tot pronòstic a la zona alta de la lliga regular, el DSV CV Sant Cugat també va arribar, per primer cop a la seva història, a unes semifinals de la Copa de la Reina. Ara, amb la plaça a ‘play-offs’ assegurada des de fa unes jornades, buscaran també arribar el més lluny possible per tal de coronar una campanya rodona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt