S’acosta la fi de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Una setmana més, torna la competició de voleibol a la sorra organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Aquest dissabte 17 de febrer, en el Centre Esportiu Municipal Tennis Vall d’Hebron es disputarà la 4ª prova de la Lliga d’Hivern en categories Sots-19, Sots-17 i Sots-15, així com la mixta. Amb la celebració d’aquest esdeveniment s’acosta el fi del certamen, que finalitzarà a mitjan abril i on es donaran a conèixer els campions de l’actual edició.

Amb les inscripcions ja clausurades, un total de 54 parelles es donaran cita durant pràcticament tot el dia per tractar de proclamar-se campions de la quarta prova. Pràcticament, la meitat dels inscrits ho faran a la categoria mixte, on Davide Zerillo i Lucía Lobo varen aconseguir la victòria en la categoria d’or del mes de gener.

En l’apartat de menors, fins a 20 parelles femenines repartides en tres categories competiran per aixecar el cartell que les acrediti com a campiones de la quarta prova. D’altra banda, en la branca masculina, un total d’onze parelles tractaran de superar a tots els seus rivals per a obtenir l’estatus d’invencible.

Un cop finalitzada la quarta prova, només restaran dues més edicions per a finalitzar l’actual temporada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Amb la conclusió de l’esdeveniment organitzat per l’ens federatiu, es donarà pas a la temporada d’estiu, quan començarà el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt