El DSV CV Sant Cugat manté la 3ª plaça i fa debutar dues jugadores del planter

Victòria i sàvia nova pel DSV CV Sant Cugat. Ahir a la tarda, en la jornada intersetmanal de la Lliga Iberdrola, el conjunt del Vallès Occidental va superar al Santa Cruz Cuesta Piedra amb per un còmode 3-0 (25-16/25-14 i 25-17). A més, durant el transcurs del partit, Rafa Ruiz va fer debutar a la màxima categoria del vòlei espanyol a dues jugadores del planter: Lana Jovancic, amb fitxa de l’equip júnior, i Jana Duran, central amb fitxa del juvenil, que disputa habitualment encontres amb el conjunt del Superlliga Femenina 2.

En el primer parcial, l’equip local va sortir endollat, aprofitant uns bons atacs per part de les seves jugadores més ofensives, alhora que arreplegava els 10 errors de l’adversari. Amb tot, en només 22 minuts des de l’inici de l’encontre, el DSV CV Sant Cugat va tancar el primer set per 25-16. En el segon i tercer parcial la tònica del matx va ser similar a la del principi, dominant el DSV CV Sant Cugat en tots els aspectes del joc. Aina Berbel, amb 11 punts, tres d’ells des del servei i quatre en bloqueig, va ser la màxima anotadora del partit.

L’altre notícia destacada de l’encontre va radicar en el debut de dues joves jugadores del planter: Lana Jovancic i Jana Durán. La sèrbia Jovancic, va començar la seva curta carrera de voleibol a Catalunya defensant el colors del Voleibol Sant Just des de la categoria infantil fins a la juvenil, quan va canviar d’equip. Fa dues campanyes que Lana Jovancic milita al DSV CV Sant Cugat, concretament a l’equip de la Barnadental Primera Divisió Júnior Femenina.

Jana Duran, central amb fitxa de l’equip juvenil, també va fer el seu debut amb l’equip de la Lliga Iberdrola. Aquesta la segona campanya que Jana Durán compta amb minuts a la categoria de plata del vòlei espanyol, tot i que, habitualment, també disputa els seus partits amb el conjunt juvenil del DSV CV Sant Cugat, concretament en el Campionat de Catalunya de Primera Divisió Juvenil Femenina. Formada en el CV Sant Quirze fins a la temporada de la Covid-19, la jove central va fer el salt al conjunt vallesà fa dues campanyes, coincidint amb l’inici de la seva etapa de juvenil.

A falta de només 4 jornades per la finalització de la lliga regular, el conjunt català es troba en la tercera posició de la classificació amb 34 punts, empatat amb el el CV Tenerife Libby`s La Laguna. Amb dues victòries per 3-0 o 3-1, l’equip de Rafa Ruiz s’asseguraria, per quarta temporada consecutiva, entrar a ‘play-offs’.

Foto: Luis Padilla per a DSV CV Sant Cugat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt