Alejandro Alsina, del CV Roquetes, en el ‘Top-3’ d’anotadors de la SM2

El Club Voleibol Roquetes té un motiu per encarar amb esperança el tram final de temporada. Un jugador de la plantilla del primer equip, el receptor argentí Alejandro Alsina, es troba dins el ‘Top-3’ d’anotadors de la Superlliga Masculina 2 de la present campanya. L’efectivitat en atac del jove jugador, sumat a l’ambició de puntuar del conjunt de Roquetes, pot marcar un abans i un després en l’equip de cara al tram final de temporada, on l’objectiu recau en mantenir la categoria.

El jove jugador argentí, que va formar part també de l’UD Ibiza Volley, compta actualment amb una mitjana de 6,08 punts per set, el tercer màxim de la categoria, només superat pel castellonenc Oscar Prades (6,63 punts) i el murcià José Maria Castellano (7,21 punts). Dintre del ‘Top-10’ d’anotadors de la categoria es troba també el brasiler del Barça Voleibol Douglas Stringari, amb una mitja de 5,08 punts.

Amb un total de 304 punts en els 50 sets que ha disputat des de l’inici de la temporada regular, Alsina es destaca com un jugador ofensiu, al qual no li pesa la responsabilitat de posar-se l’equip a l’esquena en situacions adverses. Prova d’això ha estat la segona jornada de la SM2 amb la visita del CV Roquetes al CNS Vòlei, que va finalitzar amb victòria local per 3-1. El jugador argentí, autor de 31 punts, va anotar la meitat dels punts del seu equip.

Aquesta jornada entrant, la catorzena de la lliga regular, el conjunt català rebrà la visita del CV Zaragoza Indescar, setè a la taula classificatòria. L’equip aragonès arriba a terres catalanes després d’haver sumat els tres punts a casa davant el Barça Voleibol.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt