El Balàfia Vòlei reincorpora a dos jugadors per assolir la permanència

El Balàfia Vòlei mira cap al mercat d’hivern de fitxatges per tal de poder assolir la permanència en la Superlliga Masculina 2. El conjunt lleidatà, antepenúltim classificat del Grup C de la categoria de plata, ha reincorporat a dos jugadors que ja havien passat per les seves files amb l’objectiu de mantenir-se, un any més, a les portes de l’elit del vòlei.

La primera de les incorporacions ha estat el central català Sergi Mata, que va formar-se a la Blume durant dues temporades, de 2010 a 2012, sota les ordres d’Alberto Toribio. Abans de recalar a les files verd-i-negres del Balàfia Vòlei, el jugador lleidatà va militar en equips de Superlliga 1 com el Barça Voleibol i la Textil Santanderina, a més de passar pel CE Roca i el CV Andorra. L’esportista va deixar l’equip per motius laborals el desembre de 2022, després d’haver jugat la segona volta de la Lliga de Primera Divisió Nacional, la fase d’ascens a Superliga Masculina 2 i jugar la primera volta de la temporada 22/23.

També s’ha reincorporat a les files de l’equip de Sergi Mirada l’oposat cubà Jassel Medero, que aportarà la seva experiència en el conjunt lleidatà. Havent jugat des de la temporada 2015-2016 en el Balàfia Vòlei, l’atacant cubà va anar pujant categories fins arribar al Superlliga 2, on debutarà aquest curs. El jugador arriba per cobrir la baixa d’Àngel Petit, que ocupava plaça de jugador estranger.

Dintre de dos dies, el conjunt de Lleida visitarà la pista del quart classificat de la categoria, el CV Mediterráneo Castellón, on tractarà de continuar sumant per tal d’allunyar-se de la perillosa zona de descens, on ara mateix hi són el Cisneros Alter i el CV Roquetes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt