Complert ja l’equador de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Finalitza una nova prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja i, amb ella, s’acosta el final de la competició posada en marxa per l’ens federatiu. El passat dissabte 27 de gener, un total de 76 parelles en categoria sènior varen donar-se cita al Centre Esportiu Municipal Tennis Vall d’Hebron per competir a la tercera prova de l’esdeveniment organitzat per la FCVb i tractar d’alçar-se campions i campiones en un dia radiant per a la pràctica del voleibol.

En categoria femenina, un total de 34 parelles repartides en dues categories varen posar-se a prova per esclarir qui s’apoderaria del títol de campiones. La parella formada per Sandra Campo i Alba Cardona van ser capaces de superar a totes les seves rivals de primera divisió, guanyant així la seva primera prova en la primera participació de l’edició d’aquest 2023-2024. D’altra banda, en la segona divisió, varen ser els tàndems formats per Silvia Benedicto i Sara Martín, i Lucia Michelini i Belen Belda qui es varen sortir amb la seva, com també ho van fer Mar Saló i Virginia Carmona, vencedores a la jornada inaugural de l’esdeveniment i sumen 2 de 3 victòries possibles.

Dins el quadre masculí, 42 parelles dividides en 3 categories van comparèixer sobre la sorra. Els guanyadors de la primera divisió varen ser Xavi Pérez i David Martín, que també estrenaven caseller aquesta temporada en una prova de la Lliga d’Hivern. A la segona divisió, el combinat de l’AVA Vòlei Platja format per Noah Maseras i Aleix Suárez, també campions a les proves de menors, varen endur-se la victòria final; així com les parelles Aitor Redondo i Antulio Pérez; i Paolo Frassine i Noah Candeli. A la tercera divisió, el tàndem format per Oscar Méndez i Jordi Marín van fer-se amb la victòria final.

Amb aquesta tercera prova s’arriba a l’equador de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Per davant queden tres proves més, que tindran lloc, durant la segona setmana de febrer, l’última de març i la tercera d’abril. Les inscripcions a la Lliga d’Hivern continuen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la següent prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Aquells que encara no hagin participat en la Lliga d’Hivern es poden inscriure a partir d’ara a les tres proves restants.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt