El DSV CV Sant Cugat fa història arribant a semifinals de la Copa de la Reina

L’equip de Rafa Ruiz ha aconseguit superar per 3-1 a l’Haro Rioja Vóley i classificar-se per les semifinals de la Copa de la Reina per primera vegada a la historia. Una fita que arriba en el tercer intent, ja que fins ara les vermell i negres no havien aconseguit superar el tràmit de quarts de final. Demà s’enfrontaran Avarca Menorca, per un lloc a la gran final.


El partit, disputat avui a partir de les 17 hores al pavelló municipal Francisco de Dios Jiménez de Dos Hermanas (Sevilla). Després d’un primer set brillant on les santcugatenques han dominat en totes les facetes del joc i han pogut tancar un marcador favorable, ha arribat el segon parcial, on han acumulat més errors i han començat els dubtes que han permès a les Riojanes igualar el marcador. Tot i així, l’equip de Rafa Ruiz ha buscat de nou la solidesa, sobretot en defensa i tot i que el marcador ha anat igual en tots el moment de joc, l’equip liderat per la capitana Camila Maldonado ha aconseguit endur-se el partit per 3-1.

Demà, a les 16.30 jugaran la primera semifinal de la historia amb l’Avarca de Menorca. Les Balears van guanyar a les catalanes en el duel disputat a la Lliga Iberdrola per 3-1, però en el torneig del KO tot és possible i les de Sant Cugat ja han donat el primer pas per una Copa de la Reina històrica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt