El DSV CV Sant Cugat cerca fer història a la Copa de la Reina

Demà, a les cinc del vespre, el DSV CV Sant Cugat té una nova cita amb la història al Pabellón Los Montecillos de Dos Hermanas (Sevilla), on juga habitualment els seus partits el Vóley Cajasol. Després de quedar-se a les portes de semifinals durant dos anys consecutius, el conjunt català buscarà, aquest divendres, trencar una barrera que porta resistint-se massa temps.

Les jugadores de Rafa Ruiz s’enfronten en el partit de quarts de final a l’Haro Rioja Vóley, rival al qual han vençut aquesta temporada en dues ocasions a la lliga regular per 3-0, generant-se així el paper de favorits. Després d’un gran primer tram de temporada, el DSV CV Sant Cugat és el tercer classificat a la Lliga Iberdrola, a només 7 punts dels dos equips que lideren la taula, l’Hidramar Gran Canaria i l’Avarca de Menorca.

En declaracions a la Federació Catalana de Voleibol, la capitana del conjunt del Vallès Occidental, Camila Maldonado, afirma que l’equip arriba a la competició del KO més motivat que mai. “La dinàmica que portem des d’un inici és molt bona; hem recuperat el ritme de competició després de Nadal i això segur que ens acosta al nostre millor nivell”,  destaca la Maldonado.

El tècnic de l’equip de Superlliga, Rafa Ruiz, també ha fet una valoració prèvia a la participació del DSV CV Sant Cugat a la Copa de la Reina. “Teníem moltes ganes que arribés aquest moment; crec que és una bona oportunitat aquest any per poder plantar-nos a semifinals”. Tot i haver guanyat els dos enfrontaments previs, el tècnic fuig de favoritismes i opina que qualsevol equip pot endur-se la victòria, “ja que la Copa és una competició completament diferent”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt